Zilver inkoop Nijmegen

Bent u op zoek naar een juwelier die doet aan veelvuldige zilver inkoop in Nijmegen? Een juwelier die u tijdens de inkoop van uw zilver een eerlijke prijs geeft volgens de actuele zilverprijs? Dan zit u bij Noer Juwelier nabij Nijmegen helemaal goed! Wij zijn een zelfstandige juwelier, groothandel en zilver- en goudinkoper waar u terecht kunt voor zilver inkoop vanuit Nijmegen.

Waarom naar Noer Juwelier?

Ons bedrijf is opgericht in 1999 te Arnhem en wij waren de eerste goudinkoper in Arnhem en omgeving. Inmiddels hebben we 40 jaar ervaring met zilver- en goudinkopen, verkopen en smeden. Naast ons aanbod van sieraden, kopen we ook goud en zilver in. Deze kunt u direct verzilveren voor contant geld bij onze juwelier in Arnhem.

 • U krijgt altijd de hoogste prijs op basis van de actuele waarde
 • Direct contant geld
 • Zowel goud als zilver inkoop
 • Noer Juwelier is het adres van zilver inkoop vanuit Nijmegen

Zoekt u naar een juwelier die doet aan zilver inkoop in Nijmegen? Dan kunt u terecht bij Noer Juwelier in Arnhem, het zilver- en goudwisselkantoor waar u direct weer naar buiten loopt met contanten.

Altijd een eerlijke prijs bij ons goudwisselkantoor

Wilt u weten hoeveel uw oud zilver nog waard is? Wij zijn eerlijk over de actuele zilverprijs bij de zilver inkoop. Er zitten geen addertjes onder het gras en er is geen sprake van kleine lettertjes. Wat u ziet, is wat u ook krijgt. Wij laten u daarom ook altijd meekijken. Voor een eerlijke zilverprijs komt u naar Noer Juwelier!

Wat kunt u aan zilverwaar inwisselen?

U kunt bij ons terecht voor zilver inkoop vanuit Nijmegen, maar u kunt eveneens tegen de hoogste inkoopprijzen gouden sieraden en edelmetalen inwisselen. Hieronder vindt u een lijst van wat wij inkopen en waar u na taxatie direct contant geld voor kunnen teruggeven:

 • Nieuwe, gebruikte en kapotte sieraden
 • Bestek
 • Edelmetalen
 • Tand van goud
 • Gestempelde baren
 • Zilveren en gouden voorwerpen
 • Goudsmid vijlsel
 • Munten
 • Horloges
 • Juwelen

De beste zilver- en goudprijs

Wij bieden sieraden voor een zeer concurrerende prijs aan. Dat komt omdat wij één van de weinige sieradenwinkels in de omgeving zijn die hun eigen zilververwerking doet. Hierdoor maken wij minder kosten tijdens de zilververwerking en daardoor is uw zilver bij ons meer geld waard. Zo kunnen wij voor een goede prijs uw zilver kopen, omsmeden en weer verkopen.

We kunnen u direct de prijs noemen en u het afgesproken bedrag meegeven voor uw zilver, wanneer u dit meeneemt en bij ons achterlaat. Eerlijk over de actuele zilverprijs bij de zilver inkoop, dat is Noer Juwelier in Arnhem! We kunnen een mooie prijs per kilo afspreken, maar ook bij minder gram kunt u bij ons in de winkel terecht voor de hoogste goud- en zilverprijs.

Verkoop uw zilver aan Noer Juwelier Nijmegen

U kunt ons vinden aan de Koningstraat 74 in Arnhem. We smelten de inkoop zilver en het goud om en maken hier compleet nieuwe sieraden van. U bent altijd welkom om bij ons binnen te lopen. U krijgt direct contact geld en wij kunnen weer mooie dingen maken van uw oud goud en zilverwaar.

Wilt u het juiste moment afwachten voor een gunstige, hoge zilverprijs? Vraag gerust naar onze actuele inkoopprijzen voor de goud inkoop, zilveren sieraden, edelmetalen en meer. Wij kunnen u vast een prijs bieden waar u blij van wordt.

Prijs voor zilver inkoop direct bekijken

Wilt u direct bekijken wat uw zilver ongeveer waard is als we het hier in de winkel wegen en uw zilver overkopen? Bekijk dan direct op onze website de actuele zilverprijs. Daarop baseren we onze zilver inkoop vanuit Nijmegen. Zo weet u ongeveer wat voor prijs u voor uw zilver kunt verwachten. Heeft u vragen aan ons, neem dan gerust contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen!

ontdek de waarde
van belegginsgoud

Binnen 2 uur een offerte

Voor 20:00 uur aangevraagd,
volgende dag in huis

Gecertifieerde medewerkers

Internationaal gecrediteerd