Noer juwelier
Koningstraat 74
6811 DJ, Arnhem
T 026 - 44 53 442
info@noerjuwelier.nl
KvK 09107994

Trouwringen in Arnhem

Op zoek naar een juwelier in omgeving Arnhem waar u mooie trouwringen kunt kopen? Bent u op zoek naar die ene prachtige ring voor uw grote dag? Allereerst van harte gefeliciteerd! Samen het huwelijksbootje instappen is een grote en mooie stap in uw leven. Dat maakt ook het trouwringen kopen tot een speciale en belangrijke gebeurtenis. Samen met uw partner kiest u een trouwringen set waarmee u het huwelijk bezegelt. Voor het kopen van de mooiste trouwringen set en advies kunt u bij Noer Juwelier in Arnhem terecht! Wij snappen goed dat een trouwring uitkiezen erg zorgvuldig gedaan moet worden. U wilt geen enkele twijfel over de ring hebben. Daarom adviseren we u graag bij het maken van een keuze.

Wij zijn een zelfstandige juwelier met een grote passie voor het vak. Naast onze juwelier beschikken wij ook over een groothandel. Inmiddels hebben we 40 jaar ervaring met goudinkopen, verkopen en smeden. Als grootste relatie- en trouwring aanbieder van Arnhem en omgeving begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat zowel uzelf als u partner 100% tevreden is over de trouwringen set. Omdat wij ook begrijpen dat het organiseren van een huwelijksfeest meer met zich mee brengt, zijn onze trouwringen indien niet op voorraad al leverbaar na 2 werkdagen.

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen voor advies op maat of het aanbod te bekijken? Neem gerust eens contact met ons op via 026 - 44 53 442, of bezoek ons pand aan de Koningstraat 74 te Arnhem.

Onze trouwringen 

U wilt een trouwring in omgeving Arnhem kopen en wilt kiezen uit een uitgebreid en divers assortiment? Onze uitgebreide collectie relatie- en trouwringensets bestaat uit meer dan 1500 verschillende varianten en zijn al verkrijgbaar vanaf €399,- per paar, inclusief gravering. De ringen zijn verkrijgbaar in het goud, (geel,wit of rosé), platina, titanium, zilver, palladium en staal. Daarnaast heeft u voor de decoratie van de ring keuze uit een briljant, diamant, Swarovski of andere edelstenen. Voor ons assortiment hebben wij gekozen voor merken met een sublieme kwaliteit en prachtige en unieke designs.

Ons uitgebreide assortiment trouwringen in Arnhem bestaat uit de merken:

  • Cilor
  • Cera
  • Sieger
  • Rubin
  • Can

Wanneer u ervoor kiest trouwringen te kopen bij onze kleinschalige, maar zeer gespecialiseerde juwelier in Arnhem kunt u van ons advies op maat verwachten. Wij ondersteunen u graag in uw belangrijke keuze en beschikken over de nodige kennis en ervaring om samen met u de ultieme trouwringen set samen te stellen.

Liever zelf trouwringen ontwerpen?

Heeft u zelf al een specifiek beeld van de trouwring die uw wilt kopen? Het zou kunnen voorkomen dat deze niet vindbaar is in onze collectie. Wij bieden ook de mogelijkheid zelf de trouwringen te ontwerpen. Wanneer u zelf uw trouwring in Arnhem ontwerpt, bent u verzekert van een uniek sieraad dat compleet voldoet aan uw wensen en eisen. Voor het vervaardigen van de ring is er een ruime materiaalkeuze en zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van tips en informatie waar u dat nodig heeft. Graag helpen we u met het maken van een exclusief ontwerp, voor een trouwring zoals u deze voor ogen heeft.

Vragen over trouwringen in Arnhem?

Wilt u graag meer informatie voor u een trouwring in Arnhem gaat kopen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwerpen van uw eigen trouwring? Voor vragen of advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord voor meer informatie. U kunt ons telefonisch bereiken via 026 - 44 53 442. Of stuur uw vraag of opmerking via het online contactformulier op onze website. U ontvangt zo spoedig als mogelijk een reactie.

Noer Juwelier - Goud, Zilver en Horloges