Noer juwelier
Koningstraat 74
6811 DJ, Arnhem
T 026 - 44 53 442
info@noerjuwelier.nl
KvK 09107994

Zilveren sieraden kopen

Bent u op zoek naar een juwelier in Arnhem centrum? Naar verlovings- of trouwringen of andere echte zilveren sieraden? Dan bent u bij Noer Juwelier aan het juiste adres. Bij ons kunt u vele soorten zilveren sieraden kopen. Van ringen en oorbellen, tot kettinkjes en horloges. Naast ons aanbod van sieraden, kunt u ook los zilver kopen. Wij zijn een juwelier die een eerlijke prijs belangrijk vindt. Daarom gaan wij voor onze prijzen altijd uit van de meest actuele zilverprijs. Zo krijgt u altijd waar voor uw geld bij Noer Juwelier!

Over Noer Juwelier

Noer Juwelier is opgericht in 1999 te Arnhem en was de eerste goudinkoper in Arnhem en omgeving. Inmiddels hebben we 40 jaar ervaring met zilver- en goudinkopen, verkopen en smeden. Naast ons aanbod van sieraden, kopen we ook goud en zilver in. Deze kunt u direct verzilveren voor contant geld bij de juwelier in Arnhem. U kunt ons vinden aan de Koningstraat 74 in Arnhem.

Wij houden van eerlijkheid over de zilverprijzen. Er zitten bij ons geen addertjes onder het gras en er is geen sprake van kleine lettertjes. Wat u ziet, is wat u krijgt. En al zeggen we het zelf; dat zijn prachtige, handgemaakte sieraden. Dus als u besluit bij ons zilveren sieraden te kopen, dan weet u dat u de beste en meest eerlijke prijs betaalt! U bent overigens altijd welkom om bij ons binnen te lopen. We helpen u graag in de zoektocht naar dat perfecte sieraad.

Zilver kopen bij Noer Juwelier

De reden dat wij onze sieraden aanbieden voor een zeer concurrerende en voor u, voordelige prijs, is dat wij één van de weinige sieradenwinkels in de omgeving zijn die zelf de zilververwerking doet. Hierdoor maken wij minder kosten tijdens het zilververwerkingsproces en daardoor is uw zilver bij ons meer geld waard of uw sieraad minder duur! Zilver kopen én verkopen in Arnhem doe je bij Noer Juwelier!

Ja, ik wil mijn zilveren sieraden kopen bij Noer Juwelier!

Wilt u bij ons langskomen om zilveren sieraden te kopen? U kunt standaard op maandag t/m zaterdag bij ons langskomen voor het kopen van zilverwaar. Bekijk de website voor exacte openingstijden per dag. Elke eerste zondag van de maand zijn we ook geopend. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op en we kijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Graag tot ziens in onze juwelier in Arnhem!

 

Contact opnemen    Inkoopprijzen   

Noer Juwelier - Goud, Zilver en Horloges