Noer juwelier
Koningstraat 74
6811 DJ, Arnhem
T 026 - 44 53 442
info@noerjuwelier.nl
KvK 09107994

Uw zilver verkopen in Nijmegen

Wilt u graag uw zilver verkopen nabij Nijmegen? Wilt u weten hoeveel uw oud zilver nog waard is? Maar dan wel graag bij een juwelier die u een eerlijke prijs volgens de actuele zilverprijs geeft? Dan zit u bij Noer Juwelier in Arnhem helemaal goed! Wij zijn een zelfstandige juwelier, groothandel en zilver- en goudinkoper. Wij zijn eerlijk over de actuele zilverprijs als u zilver komt verkopen nabij Nijmegen. Er zitten geen addertjes onder het gras en er is geen sprake van kleine lettertjes. Wat u ziet, is wat u krijgt. Voor uw zilver verkoop voor een eerlijke en actuele zilverprijs komt u naar Noer Juwelier!

Zilver verkopen kan bij ons sinds 1999

Noer Juwelier is opgericht in 1999 te Arnhem en was de eerste goudinkoper in Nijmegen en omgeving. Inmiddels hebben we 40 jaar ervaring met zilver- en goudinkopen, verkopen en smeden. Naast ons aanbod van sieraden, kopen we dus goud en zilver in. Deze kunt u direct verzilveren voor contant geld bij de juwelier in Arnhem. U kunt ons vinden aan de Koningstraat 74 in Arnhem. We smelten uw verkochte zilver en goud om en maken hier compleet nieuwe sieraden van. U bent altijd welkom om bij ons binnen te lopen. Als u zilver komt verkopen, krijgt u direct contact geld.

Verkoop uw zilver aan Noer Juwelier

Wij bieden sieraden aan voor een zeer concurrerende prijs. Dat komt omdat wij één van de weinige sieradenwinkels in de omgeving Nijmegen zijn die zelf de zilververwerking doet. Hierdoor maken wij minder kosten tijdens het zilververwerkingsproces en daardoor is uw zilver bij ons meer geld waard! We kunnen u direct de prijs noemen en u het afgesproken bedrag meegeven voor uw zilver, wanneer u dit meeneemt en aan ons verkoopt. Zilver verkopen nabij Nijmegen doe je dus altijd bij Noer Juwelier!

Ja, ik wil mijn zilver verkopen in Nijmegen!

Indien u uw zilver wilt verkopen in Nijmegen, kunt u eerst op onze website direct al de actuele zilverprijs vinden. Zo weet u wat u ongeveer kunt verwachten als u zilver verkoopt aan Noer Juwelier in Arnhem. Heeft u vragen aan ons? Neem dan gerust contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Graag tot ziens in onze winkel in Arnhem!

 

Contact opnemen    Inkoopprijzen   

Noer Juwelier - Goud, Zilver en Horloges