Noer juwelier
Koningstraat 74
6811 DJ, Arnhem
T 026 - 44 53 442
info@noerjuwelier.nl
KvK 09107994

Zilver inwisselen in Arnhem

Wilt u graag uw zilver inwisselen? Dat kan makkelijk, betrouwbaar en voordelig bij Noer Juwelier in Arnhem! Wij zijn een zelfstandige juwelier, groothandel en zilver- en goudinkoper. Ons bedrijf is opgericht in 1999 te Arnhem en wij waren de eerste goudinkoper in Arnhem en omgeving. Inmiddels hebben we 40 jaar ervaring met zilver- en goudinkopen, verkopen en smeden.

Wij zijn eerlijk over de actuele zilverprijs bij het inwisselen van uw zilver. Er zitten geen addertjes onder het gras en er is geen sprake van kleine lettertjes. Wat u ziet, is wat u ook krijgt. Voor zilver inwisselen voor een eerlijke zilverprijs komt u naar Noer Juwelier!

Welk zilver kan u inwisselen?

  • Nieuwe, gebruikte/kapotte en oude zilveren sieraden
  • Zilver bestek
  • Zilveren munten/guldens
  • Gouden en zilveren sieraden en voorwerpen
  • Goudsmid vijlsel
  • Horloges
  • Gestempelde baren
  • Andere edelmetalen van waarde

Als u twijfelt of hetgeen u heeft geschikt is om bij ons in te wisselen, kunt u er altijd mee langskomen. Wij kunnen zowel gouden als zilveren voorwerpen van een vrijblijvende taxatie voorzien. U kunt naast zilver ook bij ons terecht met sieraden en voorwerken die van goud zijn.

Inwisselen van zilver doet u bij Noer Juwelier

Noer Juwelier ligt centraal in Arnhem aan de Koningstraat 74. Als u zilver en goud komt inwisselen, smelten we uw voorwerpen daarna om, om er vervolgens compleet nieuwe sieraden van te maken. U ontvangt direct contant geld voor uw zilver of goud volgens de actuele goud- en zilverprijs.

Dit kan alleen bij dé sieradenjuwelier in Arnhem. U bent dan ook altijd welkom om bij ons binnen te lopen. Vraag gerust naar de inkoopprijzen. Wij kopen altijd in op basis van actuele waardes en zien het als een win-winsituatie als u uw zilver bij ons komt inwisselen. U krijgt direct contact geld en wij kunnen weer mooie dingen doen met uw oud zilver.

De beste prijs voor uw zilver

Wij bieden sieraden aan voor een zeer concurrerende prijs. Dat komt omdat wij één van de weinige sieradenwinkels in Arnhem zijn die hun eigen zilververwerking doet. Omdat wij dit zelf doen, maken wij minder kosten tijdens de zilververwerking en daardoor is uw zilver bij ons meer geld waard. Kom gerust eens bij ons binnenlopen. We kunnen u direct de prijs noemen en u het afgesproken bedrag meegeven voor uw zilver, wanneer u dit meeneemt en bij ons achterlaat.

Voor al uw goud en zilver inkoop

Als u een juwelier in de buurt zoekt waar u – zonder vragen of oordelen over hoe oud de sieraden al zijn – uw gouden munten, zilveren guldens, gouden sieraden of ander zilver en goud wilt verkopen, dan zit u bij Noer Juwelier goed. Uw zilver en goud verkopen hoeft niet moeilijk te zijn. Dit kan bij ons per kilo, maar ook al vanaf een paar gram. Vanaf 100 gram kunnen we stellen dat u een leuk bedrag van waarde krijgt.

Heeft u iets van waarde om te verkopen? Wij kopen oud zilveren bestek, goud en meer graag over.

Ik wil mijn zilver inwisselen bij Noer Juwelier

U kunt standaard op maandag t/m zaterdag bij ons langskomen om uw zilver in te wisselen. Bekijk de website voor exacte openingstijden per dag. Wilt u alvast een indicatie van de wisselprijs weten? Bekijk dan direct de actuele zilverprijs op onze website. Zo weet u ongeveer wat voor prijs u kunt verwachten bij het zilver inwisselen.

Naast zilver kopen wij ook goud in tegen contant geld. Heeft u vragen aan ons, neem dan gerust contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Noer Juwelier - Goud, Zilver en Horloges