Noer juwelier
Koningstraat 74
6811 DJ, Arnhem
T 026 - 44 53 442
info@noerjuwelier.nl
KvK 09107994

Juwelier in Arnhem Centrum

Bent u op zoek naar een juwelier in het centrum van Arnhem? U bent van harte welkom bij Noer Juwelier aan de Koningstraat 74 te Arnhem. In onze winkel schitteren vele verlovings- of trouwringen, horloges, oorbellen, kettingen en gouden sieraden. Naast ons aanbod van echte sieraden kopen we ook goud en zilver in. U krijgt contant geld terug.

Breng een bezoekje aan ons atelier in het hart van Arnhem. Bekijk met eigen ogen onze schitterende collectie sieraden. Welke juwelen u ook zoekt, u vindt ze hier: van goud en zilver tot diamant. Voor de openingstijden verwijzen we u naar onderaan deze pagina.

Contact opnemen

 

Ervaren juwelier in Arnhem centrum | Noer Juwelier

  • Ruime collectie aan echte sieraden
  • 40 jaar ervaring als juwelier
  • Pure kwaliteit voor een lage prijs
  • Een sieraad met eigen ontwerp is mogelijk

De mooiste juwelen voor een zeer lage prijs

De mooiste sieraden bieden wij voor een zeer concurrerende prijs aan. Dat komt omdat wij één van de weinige juweliers in Arnhem zijn die hun eigen goudverwerking doet. Omdat wij dit zelf doen, hebben wij minder kosten aan de goudverwerking. Daardoor kunnen wij de prijzen laag houden, maar behouden we de pure kwaliteit.

21 karaat gouden sieraden

Ons assortiment gouden sieraden bestaat uit 14 karaat en 18 karaat oorbellen, colliers, kettingen, ringen en armbanden. Ook ons aanbod aan horloges is zeer divers. Naast een juwelier in Arnhem centrum beheren wij ook een groothandel voor 21 karaat gouden sieraden. Wij importeren gouden juwelen uit landen als Dubai, Singapore en Italië.

Ook hebben wij een gevarieerde collectie briljant diamant sieraden. Onze diamant juwelen zijn modern, klassiek en tijdloos.

Contact opnemen

 

1500 trouwringen

U kunt in onze winkel 1500 verschillende relatie- en trouwringensets aanschouwen. De trouwringen zijn verkrijgbaar in het goud, (geel, wit of rosé), platina, titanium, zilver, palladium en staal. Daarnaast heeft u voor de decoratie van de ring keuze uit een briljant, diamant, Swarovski of andere edelstenen.

De merken die wij aanbieden kenmerken zich door hun sublieme kwaliteit en prachtige en unieke designs:

  • Cilor
  • Cera
  • Sieger
  • Rubin
  • Can

Eigen sieraad ontwerpen bij uw juwelier in Arnhem centrum

Vindt u maar niet wat u zoekt? U kan ook zelf een eigen sieraad ontwerpen. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga voor een exclusief ontwerp, bijvoorbeeld een diamant of bijzondere edelstenen als smaragd, robijn, lapis of lazulli. Uiteraard staan wij voor u klaar met goede raad en interessante informatie.

Goud inkoop

Gouden producten als kapotte sieraden, gouden tand, munten en horloges kunt u bij ons direct verzilveren voor contant geld. We smelten dit goud om en maken hier nieuwe sieraden van. U ontvangt direct contant geld voor uw goud.

Loop gerust eens bij ons binnen

Kom eens bij onze juwelier in Arnhem centrum binnenlopen. We kunnen u direct de prijs noemen en geven voor uw goud, wanneer u dit meeneemt. Onze winkel is gevestigd in Arnhem centrum.

Heeft u een prangende vraag? U mag ons gerust een berichtje sturen via ons contactformulier. Of neem telefonisch contact met ons op: 026-4453442.

 

Contact opnemen

 

Noer Juwelier - Goud, Zilver en Horloges