Noer juwelier
Koningstraat 74
6811 DJ, Arnhem
T 026 - 44 53 442
info@noerjuwelier.nl
KvK 09107994

Juwelen kopen bij een juwelier in Nijmegen?

Bent u opzoek naar een juwelier in de omgeving van Nijmegen waar u prachtige sieraden kunt kopen? Wilt u uw eigen gouden sieraden verkopen voor een goede prijs? Bent u op zoek naar verlovings- of trouwringen of andere echte sieraden? Dan bent u bij Noer Juwelier aan het juiste adres! Naast ons aanbod van sieraden, kopen we ook goud en zilver in. Deze kunt u direct verzilveren voor contant geld bij de juwelier in de omgeving van Nijmegen. 14, 18 en 21-karaats gouden sieraden, briljante sieraden, trouwringen, horloges en nog veel meer! Vindt u de sieraden die u zoekt niet in de collectie van de juwelier nabij Nijmegen? Dat is geen probleem! U kunt bij ons namelijk ook terecht voor het laten maken van een sieraad dat helemaal door u zelf ontworpen is! Als u nog vragen heeft over de diensten en producten die wij u aanbieden, mag u altijd contact met ons opnemen. Onze juweliers staan u graag te woord over wat we voor u kunnen betekenen.

Noer Juwelier, uw juwelier in de omgeving van Nijmegen

We helpen u graag verder door middel van de verschillende diensten die we u aanbieden. U kunt ons vinden aan de Koningstraat 74 in Arnhem, een prachtige winkel die veel sfeer uitstraalt en waar u een keuze kunt maken uit een uitgebreide collectie aan juwelen in Nijmegen. Naast onze sieradenverkoop (zoals verlovings- en trouwringen), kopen we ook goud en zilver in. We smelten dit goud om en maken hier compleet nieuwe sieraden van. U ontvangt direct contant geld voor uw goud! Dit kan alleen bij dé juwelier in Nijmegen. Als u nog kapotte sieraden heeft van goud, een gouden tand, andere gouden voorwerpen zoals munten of horloges die u niet meer draagt of gebruikt kunt u deze inruilen voor geld. En dat allemaal tegen een eerlijke prijs die gebaseerd is op actuele goudprijsd.

Kwaliteit juwelen voor een lage prijs bij onze juwelier in Nijmegen

Wij bieden sieraden voor een zeer concurrerende prijs aan. Maar hoe kunnen wij dat doen? Dit kunnen wij doen doordat wij één van de weinige bedrijven zijn die haar eigen goudverwerking doet, wij zijn namelijk een in goud gespecialiseerde juwelier. Omdat wij dit zelf doen hebben wij minder kosten aan de goudverwerking en daardoor is uw goud bij ons meer geld waard dan bij bijvoorbeeld andere juweliers. Als u meer dan 200 gram goud in Nijmegen aan ons wilt verkopen, kunt u er op rekenen dat u daar een flinke vergoeding voor krijgt. Kom eens bij ons binnenlopen en neem een kijkje in de prachtige juwelier of laat de waarde van uw goud taxeren. We kunnen u direct de prijs noemen en u het geld geven. We zijn gevestigd in Arnhem aan de Koningstraat. Bij ons van de juwelier in Nijmegen bent u op het juiste adres voor:

  • Groothandel in juwelen
  • Goedinkoop
  • Verpanden
  • Trouwringen
  • Oorprikken

Breng een bezoekje aan de juwelier in Nijmegen

Bent u overtuigd van de diensten die wij als juwelier in Nijmegen u aanbieden en heeft u een vraag over wat wij voor u kunnen betekenen? Misschien heeft u wel een vraag over het verkopen van een aantal van uw gouden sieraden of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het ontwerpen van uw eigen sieraden. We staan u graag te woord! Neem dan contact op door te bellen naar 026- 44 53 442 of door het contact in te vullen. In de tussentijd kunt u inspiratie op doen door een kijkje te nemen op de website van onze juwelier nabij Nijmegen of een bezoekje te brengen aan onze zaak in het centrum van Arnhem. We helpen u graag verder.

 

Noer Juwelier - Goud, Zilver en Horloges